AutoOcazie » Consignatie Auto

Revizuirea ceasurilor de replică Audemars Piguet

  • Royal Oak Classic este mai mult pe partea clasică, în timp ce Royal Oak Offshore este mai mult pe partea casual / sportiv. Deși îmi place mult mai mult de la ROO, este exact ceasul meu, voluminos și masculin, trebuie să recunosc că dacă aș purta doar un ceas pentru tot restul vieții mele și dacă aș alege doar între aceste două, eu "Du-te pentru clasic Oak stejar, deoarece este un ceas mult mai versatil.
  • Vom arunca o privire asupra a două ceasuri replica rolex în această revistă a replicilor Audemars Piguet - Royal Oak Jumbo și Royal Oak Offshore moderne. Această revizuire a replicilor Audemars Piguet a fost așteptată să fie scrisă de ceva timp, așa că sunt fericit că am avut în sfârșit un timp liber pentru a aborda subiectul. Există și un scafandru Royal Oak Offshore care se află undeva între aceste două, dar asta eo poveste pentru un post viitor.
  • Audemars Piguet Replica Recenzie - Modernul Royal Oak Offshore

Aș spune că Offshore este un stejar roșu clasic, cu fiecare caracter exagerat, de la cadranul octogonal, până la cadranul de tapiserie care se întoarce la mega-tapiserie, numerale, chiar și data este mărită, iar brățara un pic mai voluminoasă.

  • Sintetizează lucrurile, cred că este în cele din urmă o chestiune de gust personal. Dacă nu este o replică de schelet Audemars Piguet, care nu este exact o copie de carbon a originalului. Ar fi imposibil. Ideea mea este că, chiar dacă oamenii știu în general cum să arate o falsă Audemars Piguet Royal Oak, vor avea dificultăți în a face acest lucru. Acum acesta este ceasul meu de ceas! Mare, masiv, modern, în designul tău. Cred că este ușor să vedem diferența dintre acest lucru și clasicul stejar roșu.
  • După cum știți foarte bine, acestea nu sunt doar ceasurile de replică de la AP, de exemplu Jules Audemars, dar de fapt, câți dintre voi aveți o astfel de replică? Sau, câți dintre voi ați alege un Jules Audemars Extra Thin peste un stejar roșu dacă ați fost forțați să aveți doar un ceas? Multumesc Theo, apropo, pentru solicitarea acestei comparatii intre Royal Oak si Royal Oak Offshore. Puteți chiar Google pentru ceva de genul cum să vedeți un ceas fals Audemars Piguet și pun pariu că niciunul dintre rezultate nu se va concentra pe nimic altceva decât RO / ROO. Cele mai multe Royal Oaks sunt echipate cu mișcări automate, iar decorarea rotorului poate fi incredibilă.

La urma urmei, acestea sunt ceasuri replica, deci nu vă așteptați ca nici unul dintre ei să fi câștigat semnul distinctiv de la Geneva sau cine știe ce altă distincție poștală. Acestea nu sunt doar două dintre cele mai iconice modele Audemars Piguet replica, ci și unele dintre cele mai influente și mai apreciate modele de ceasuri ca întreg. Ei își fac bine treaba și asta e suficient pentru mine. Bine, atunci, să ajungem la aceasta și să vedem care sunt principalele diferențe dintre cele trei și sperăm că veți avea un timp mai ușor să vă dați seama care dintre ele să alegeți pentru dvs. De asemenea, voi încerca să mă concentrez mai mult pe modul în care acești copii arată și se simt mai degrabă decât să intre în prea multe detalii tehnice.

Audemars Piguet Replica Recenzie - Classic Royal Oak Pentru rușinea mea, trebuie să recunosc că nu am acordat prea multă atenție AP-urilor pe blogul meu. Cea mai bună parte a acestei replici Audemars Piguet este designul său minimalist, ceea ce face foarte greu să strigi. Am această versiune de curea din piele pe care nu o pot spune exact de ce, dar prefer acest lucru la brățara clasică de stejar Royal și o replică Audemars Piguet Royal Oak Skeleton replica, care este una dintre cele mai interesante ceasuri de replică din colecția mea și astfel de distracție pentru a revizui. Cazul relativ subțire îl face perfect pentru uzură formală și este disponibil și în metale prețioase. Din cele două, aceasta este de departe cea mai elegantă și mai versatilă. Cu toate acestea, a fost creat cu adevărat ca un ceas de lux sportiv la începutul anilor '70. Calitatea replicilor de stejar roșu poate fi uneori înfricoșătoare, așa cum recunosc chiar și dealerii. Acestea fiind spuse, speram sa va bucurati de citirea acestei revizuiri a replicilor Audemars Piguet si daca vreti sa contribuiti, faceti acest lucru in sectiunea de comentarii de mai jos.

 

Contact rapid

Nume complet:
 
 
Telefon:
 
 
Adresa:
 
 
E-mail:
 
 
Mesaj:
 
 
 
Security Image
 
Trimite
 
 
 
 

promotii-skoda.ro

Cele mai bune oferte de masini, piese si service Skoda

 

 

brady-skoda.ro

Fa o alegere inteligenta! La Brady gasesti cel mai potrivit model Skoda.

 

volkswagen-service.ro

Cele mai bune oferte de Service VW din reteaua autorizata Bucuresti

 

Club Brady

Intra si tu in Clubul Brady pentru a beneficia de 5% reducere din factura service.